Nyheder

Juni 2022

Konceptet “Balance i dit liv” er nu en realitet.

Jeg har valgt at lægge alle mine kræfter i den del af virksomheden der omhandler, at bistå, de som har behov for, håndtering af de mange krav og udfordringer livet kan bringe. Med det formål at medvirke til et meninghedsfuldt liv i balance.

Mistrivsel og stresssymptomer er en stor belastning særligt for det enkelte menneske som er ramt, men også i høj grad for de nærmest som familie, venner og arbejdspladsen.

Derfor ønsker jeg, at fokusere mine kompetencer på at hjælpe mennesker, der oplever mistrivsel og stresssymptomer.

Min hjemmeside nu ændret til at hedde www.balance-i-dit-liv.dk

Februar 2021

Så er min nye hjemmeside lanceret. Nu med nyt forside billede.

Tak til WEB-koncept til hjælp og support.

 

 

Januar 2021

Der er kommet godt gang i Samtalevognen. Det er dejligt at være kommet i gang med at hjælpe de, som har brug for at få det bedre og komme videre i deres liv.

ALLE HAR RET TIL ET LIV MED MENING OG KVALITET

Det giver så meget mening for mig, netop at kunne give denne hjælp.

Oktober 2020

Stressbehandling – 25% rabat i resten af 2020

For at fejre at jeg er gået 100% selvstændig og mit samtalerum, “Vognen” er blevet klar, tilbyder jeg stressbehandling med 15% rabat i resten af 2020.

Så oplever du stresssymptomer i forb. med dit arbejde og har brug for hjælp til afklare om der er behov for behandling, så giv mig et kald eller en mail, det koster ikke noget!

Mine stærkeste kompetencer når det drejer sig om stressbehandling, ligger i de arbejdsbetingede belastninger.

Jeg behandler både “face to face”, telefonisk og virtuelt.

LÆS mere under her

Mit nye samtalerum “Vognen”

Så lykkedes det at få alt klar

For at kunne lave samtaler der kan foregå uforstyrret og i rolige og hyggelige omgivelse, har jeg fået denne fine vogn sat i stand og klargjort.

Oktober 2020

NYT om konceptet Transparent+

Så har jeg gennemført det første forløb med Transparent+

Langå Auto Service ved Kasper Madsen har fået gennemført en runde med arbejdspladsvurdering, årlig arbejdsmiljødrøftelse m.m. De har nu fuldt overblik over deres opgaver og indsatsområder. De har dokumentationen på plads, så nu kan Arbejdstilsynet bare komme.

Som Kasper udtalte “Det ser noget mere professionelt ud”.

Om processen udtalte mekanikerne “Det har været en god proces” og “Det har været godt at se lidt på os selv, for en gangs skyld.”

100% selvstændig

Nu får Sundt-Arbejdsmiljø fuld gas!De sidste 1½ år har jeg stille og roligt opbygget dette lille firma og nu, fra den 1. oktober 2020, har jeg fået mulighed for at fokusere 100% på at få de nye tiltag ud i verdenen.

8572 Langå